Meteen naar de content

Klantenservice Whatsapp +31 655996868

Gratis verzending op alle bestellingen. Geen minimale afname

Snelle tips MISTI-magneet

MISTI magneet snelle tips

door André Snoep 28 Jul 2016

MISTI-TIPS!!!

Hallo allemaal, vandaag heb ik een simpele tip voor jullie Magneten voor de MISTI. Je weet dat magneten voor MISTI's zo sterk zijn dat ze kunnen breken als ze in elkaar klikken, dus je moet voorzichtig zijn als je ze uit elkaar haalt. ~~ Hallo allemaal, ik heb vandaag een eenvoudige tip voor uw magneten voor de MISTI. Je weet dat magneten voor MISTI zeer sterk zijn dat het zou kunnen breken wanneer ze elkaar breken, dus je moet voorzichtig zijn bij het nemen van ze uit elkaar.

http://www.yourhobbymarket.com/collections/papercraft-tools/my-sweet-petunia

Dus tijdens het zoeken op internet kwam ik tegen hoe je kunt voorkomen dat je magneten knappen of niet gemakkelijk breken. Nu ga ik delen wat ik heb gedaan met de magneten van mijn MISTI. `` Dus, terwijl het zoeken naar internet kwam ik over hoe u uw magneten te houden van snaping of niet gemakkelijk breken. Nu ga ik om te delen wat ik heb gedaan met magneten mijn MISTI 's .

Gewoon door enkele van mijn Washi-tapes te gebruiken..Yah, washi-tapes. Je kunt alle washi-tapes gebruiken zolang ik je magneten bedek. `` Gewoon met behulp van een aantal van mijn Washi Tapes..Yah , washi tapes. Je kunt washi-tapes van Knut Elk gebruiken, zolang ik je magneten gebruik.

Je hoeft alleen maar je magneten om te wikkelen met wat van je washi-tape, zorg er wel voor dat je genoeg washi als handvat hebt. Getoond op de foto. ~ ~ Je hoeft alleen maar je magneten te bedekken met een aantal van je washi tape , maar zorg ervoor dat je genoeg washi als handvat hebt . Afgebeeld beeld op de foto .

Hier is de close-up van mijn magneten, net genoeg washi als mijn handvat, dus wanneer ze elkaar breken, is het niet moeilijk voor ons om ze uit elkaar te trekken vanwege de washi. ~ ~ Hier is de loep van mijn magneten, net genoeg washi zoals mijn handvat, dus wanneer ze elkaar snappen, is het niet moeilijk voor ons om hen uit elkaar te trekken als gevolg van de washi.

Dus ... bedankt aan deze persoon die deze techniek heeft ontdekt. ​​Het is een zeer nuttig en briljant idee :-)  ` ` Dus ... Dankzij deze persoon die deze techniek te ontdekken . Het is een zeer behulpzaam en briljant idee

Ik hoop dat dit voor jou een erg nuttige techniek is, net als voor mij. Nogmaals bedankt voor het langskomen en de tijd nemen om mijn blog te lezen. Dit is VENUS die GELUKKIG MAKEN zegt!!! ~~ Ik hoop dat dit je een zeer technische techniek vindt als het je weer doet..Bedankt voor het bezoek door en de tijd die ik neem om mijn blog te lezen. Dit is VENUS zegt HAPPY CRAFTING !!!

Voorbeeld van een blokcitaat

Praesent vestibulum congue tellus bij fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.

Voorbeeld alineatekst

Praesent vestibulum congue tellus bij fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Het lijkt erop dat je een grote kans hebt om samen te komen. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.
Iemand heeft onlangs een
[time] ago, from [location]

Bedankt voor het abonneren

Deze e-mail is geregistreerd!

Shop de look

Kies Opties

470 x 470px

Recent bekeken

Sociaal

Edit Option
Vragen hebben?
Terug op voorraad melding
Vergelijken ()
Vergelijken
Product SKU Beoordeling Beschrijving Verzameling Beschikbaarheid Product Type Andere details
Terms & Conditions
Profiteer van 3 maanden Shopify voor $ 1/maand -
$ 1/maand gedurende 3 maanden
Start uw GRATIS PROEFVERSIE Start uw GRATIS PROEFVERSIE
this is just a warning
Inloggen
Shopping Cart
0 items