Quick Tips MISTI Magnet

Quick Tips MISTI Magnet

 • MISTI Magnet Quick Tips MISTI Magnet Quick Tips

  Gepost op door André Snoep

  MISTI TIPS!!!

  Hello everyone, today I have a simple tip for your Magnets for the MISTI. You know that magnets for MISTI's are very strong that it could break whenever they snap each other, so you should be careful when taking them apart. ~~Hallo allemaal, ik heb vandaag een eenvoudige tip voor uw magneten voor de MISTI . U weet dat magneten voor MISTI zijn zeer sterk dat het zou kunnen breken wanneer ze elkaar breken , dus je moet voorzichtig zijn bij het nemen van ze uit elkaar .

  http://www.yourhobbymarket.com/collections/papercraft-tools/my-sweet-petunia

  So, while searching on internet I came across on how to keep your magnets from snaping or not easily break. Now I'm going to share what have I done with my MISTI's magnets.  ``Dus, terwijl het zoeken op internet kwam ik over hoe u uw magneten te houden van snaping of niet gemakkelijk breken . Nu ga ik om te delen wat heb ik gedaan met magneten mijn MISTI 's .

  Simply by using some of my Washi Tapes..Yah, washi tapes.You can use any washi tapes as long as i cover your magnets.  ``Gewoon met behulp van een aantal van mijn Washi Tapes..Yah , washi tapes. U knut elk washi tapes , zolang ik bedek je magneten te gebruiken.

  You just have to wrap your magnets with some of your washi tape, just be sure you have enough washi as a handle. Shown in the photo. ~Je hoeft alleen maar je magneten te bedekken met een aantal van uw washi tape , maar zorg ervoor dat je genoeg washi als handvat . Afgebeeld op de foto .

  Here is the closer look of my magnets, just enough washi as my handle, so whenever they snap each other, it is not difficult for us to pull them apart because of the washi. ~Hier is de loep van mijn magneten, net genoeg washi zoals mijn handvat , dus wanneer ze elkaar snap , is het niet moeilijk voor ons om hen uit elkaar te trekken als gevolg van de washi .

  So...Thanks to this person who discover this technique.It is  a very helpful and brilliant idea :-)  `Dus ... Dankzij deze persoon die deze techniek te ontdekken . Het is een zeer behulpzaam en briljant idee

  I hope this finds you a very helpful technique as it does to me..Thank you again for stoping by and taking time to read my blog. This is VENUS saying HAPPY CRAFTING!!!  ~~ Ik hoop dat dit vindt u een zeer nuttige techniek als het doet je weer me..Bedankt voor het bezoek door en de tijd nemen om mijn blog te lezen. Dit is VENUS zegt HAPPY CRAFTING !!!

  MISTI TIPS!!!

  Hello everyone, today I have a simple tip for your Magnets for the MISTI. You know that magnets for MISTI's are very strong that it could break whenever they snap each other, so you should be careful when taking them apart. ~~Hallo allemaal, ik heb vandaag een eenvoudige tip voor uw magneten voor de MISTI . U weet dat magneten voor MISTI zijn zeer sterk dat het zou kunnen breken wanneer ze elkaar breken , dus je moet voorzichtig zijn bij het nemen van ze uit elkaar .

  http://www.yourhobbymarket.com/collections/papercraft-tools/my-sweet-petunia

  So, while searching on internet I came across on how to keep your magnets from snaping or not easily break. Now I'm going to share what have I done with my MISTI's magnets.  ``Dus, terwijl het zoeken op internet kwam ik over hoe u uw magneten te houden van snaping of niet gemakkelijk breken . Nu ga ik om te delen wat heb ik gedaan met magneten mijn MISTI 's .

  Simply by using some of my Washi Tapes..Yah, washi tapes.You can use any washi tapes as long as i cover your magnets.  ``Gewoon met behulp van een aantal van mijn Washi Tapes..Yah , washi tapes. U knut elk washi tapes , zolang ik bedek je magneten te gebruiken.

  You just have to wrap your magnets with some of your washi tape, just be sure you have enough washi as a handle. Shown in the photo. ~Je hoeft alleen maar je magneten te bedekken met een aantal van uw washi tape , maar zorg ervoor dat je genoeg washi als handvat . Afgebeeld op de foto .

  Here is the closer look of my magnets, just enough washi as my handle, so whenever they snap each other, it is not difficult for us to pull them apart because of the washi. ~Hier is de loep van mijn magneten, net genoeg washi zoals mijn handvat , dus wanneer ze elkaar snap , is het niet moeilijk voor ons om hen uit elkaar te trekken als gevolg van de washi .

  So...Thanks to this person who discover this technique.It is  a very helpful and brilliant idea :-)  `Dus ... Dankzij deze persoon die deze techniek te ontdekken . Het is een zeer behulpzaam en briljant idee

  I hope this finds you a very helpful technique as it does to me..Thank you again for stoping by and taking time to read my blog. This is VENUS saying HAPPY CRAFTING!!!  ~~ Ik hoop dat dit vindt u een zeer nuttige techniek als het doet je weer me..Bedankt voor het bezoek door en de tijd nemen om mijn blog te lezen. Dit is VENUS zegt HAPPY CRAFTING !!!

  Lees Meer