Retourneren & Annuleren|Returns & Cancellations

For English scroll down.
    

 

Annuleren
 
Helaas kan het wel eens voorkomen dat de levertijden langer duren dan u en wij verwacht hadden en dat u eigenlijk liever uw order of de nog openstaande artikelen wilt annuleren.  Uiteraard is dat mogelijk, meld dit dan via info@yourhobbymarket.com onder vermelding van uw naam, ordernummer(s) wat u wilt annuleren en waar we het geld naar toe kunnen overmaken, (dit bij voorkeur dezelfde methode waarmee u de order geplaatst heeft) vermeld dan ook uw bankrekeningnummernummer en de tenaamstelling.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw annulering terugstorten
 
Retourneren
 
Af en toe gebeurt het, het bestelde artikel bevalt niet u heeft het dubbel of u wilt uw bestelling gewoon retour sturen.  Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw artikel retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het artikel met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@yourhobbymarket.com . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het artikel reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het artikel beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het artikel te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het artikel aan u doorberekenen. Behandel het artikel dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

.
.
Returns & Cancellations
.
.
.